ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μεταφορές Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα

Μετακομίστε με ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. Οικονομικά και Υπεύθυνα!

Πολυετής εμπειρία στις μεταφορές

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ
Συσκευασία / αμπαλάζ όλης της οικοσκευής
Αποσύνδεση και συσκευασία ηλεκτρικών συσκευών
Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία αυτών
Συσκευασία μικροαντικειμένων (βιβλία, ρούχα, κάδρα, υαλικά...)
Μεταφορά των αντικειμένων της οικοσκευής στον νέο σας χώρο
Πλήρες εναποθέτηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών
Επανασύνδεση ηλ. συσκευών & περισυλλογή των υλικών συσκευασίας
Καθημερινά δρομολόγια σ'όλη την Ελλάδα Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας Εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά και αργίες

Εξειδικευμένη Εταιρεία Μετακομίσεων Μπόλης Αθανάσιος

“Γεια σας μένω στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζομαι για διαζύγιο και μεταφορά! Δυστυχώς το διαζύγιο είναι η μόνη λύση. Το πρόβλημα όμως είναι το νεογέννητο μωρό μου είναι μόλις 7 μηνών και σκέφτομαι την ηλικία του του μωρού 7 μηνών. Τι σημαίνει και τι αντίκτυπο θα έχει ένας χωρισμός και μια μετακόμιση σε άλλο σπίτι. Και αυτή η μεταφορά θα είναι προσωρινή σε 1 χρόνο περίπου θα χρειαστεί να το μεταφέρω σε νέο σπίτι. 2 μεταφορές μέσα σε ένα χρόνο”

 

Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες σας για το πως  όλη αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει το μωρό σας. Το διαζύγιο όντως δημιουργεί μια στρεσσογόνο κατάσταση στο παιδί. Όσον αφορά τα βρέφη υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα εδώ. Σε αυτή την ηλικία το βρέφος αρχίζει και προσκολλάτε με τη μητέρα αρχίζει και αναπτύσσεται μεταξύ τους αυτή η στενή σχέση μεταξύ μωρού και μητέρας δηλαδή μεταξύ του ατόμου που το φροντίζει και καλύπτει τις ανάγκες του για τροφή αγάπη στοργή ασφάλεια. Αυτό λοιπόν το άτομο είναι η μητέρα, άρα λοιπόν σε αυτή την ηλικία το μωρό θα επηρεαστεί περισσότερα από τα δικά σας συναισθήματα και σε πιο βαθμό εσείς θα τα εκδηλώνετε. Συναισθήματα όπως θλίψη, θυμός, εκνευρισμός, άγχος θα έχουν αντίκτυπο στο βρέφος. Σίγουρα θα επηρεαστεί και από την απουσία του πατέρα αυτό που προέχει όμως είναι η δική σας ψυχολογία και η δική σας παρουσία δίπλα του. Αποφύγετε να το αποχωρίζεστε και το αφήνετε μόνο του, το μωρό σε αυτή την ηλικία έχει αγωνία για αποχωρισμό είναι αρκετά ανήσυχο όταν βλέπει ότι είναι μόνο του, αισθάνεται ανασφάλεια και το εκδηλώνει με κλάμα αρκετά έντονο κάποιες φορές.  Μετά από 12 μήνες αυτές οι αντιδράσεις του μωρού θα αρχίσουν να υποχωρούν ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία με τον πατέρα του. Έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να υπάρξει καλό κλίμα μεταξύ σας και συνεργασία για να μπορέσει να έρθει σε επαφή με το μωρό και να δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχτεί η σχέση πατέρα μωρού.

Όσον αφορά τη μετακόμιση και τη μεταφορά σε άλλο σπίτι καλύτερα να μη γινόταν την ίδια περίοδο αυτά δηλαδή αλλαγή περιβάλλοντος και διαζύγιο, αλλά αφού δεν μπορεί να υπάρξει άλλη λύση αναγκαστικά θα το κάνετε. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το παιδί χρειάζεται σταθερές καταστάσεις στη ζωή του. Αν επιλέξετε να κάνετε τη μεταφορά μόνη σας δεν θα το προτείναμε, καλό θα ήταν να αναλάβει μια εταιρεία μεταφορών τις μεταφορές θεσσαλονίκη. Έτσι θα σας αποσπάσει η μετακόμιση την προσοχή σας ούτε θα βιώσετε το άγχος της μεταφοράς. 

έγραψαν για εμάς ...
Μεγάλη συνέπεια και εξαιρετικά γρήγοροι χωρίς καμία ζημιά.
Επαγγελματίες στις μεταφορές και με καλές τιμές. Συνεχίστε έτσι! :)
@Αντωνης_Λογοθέτης
Η μετακόμιση έγινε πολύ γρήγορα και χωρίς
καμία φθορά. ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!
@Μαρία Ματράγκα
@Αγγελίνα Μαμάρα
Δεν υπάρχουν λόγια... δείξατε μεγαλη φροντίδα,
οχι μονο κατα την μεταφορά αλλα και αργότερα,
μου τηλεφωνήσατε για να μάθετε αν ολα πήγαν καλά.
Το πιο ΒΑΣΙΚΟ όμως ειναι το εξαιρετικά χαμηλό κόστος της μετακόμισης! Ομολογώ πως δείχνετε κατανόηση για την κριση που μαστίζει τη χώρα μας.
Ο υπεύθυνος είναι αληθινός επαγγελματίας, ο,τι συμφωνήσαμε το τήρησε.
www.fotgrammi.gr
Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη
απο τον 8ο όροφο
ακολουθηστε μας στο facebook

Χιλιάδες Ιδιώτες & Επαγγελματίες μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ για την ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ τους!

info[at]metakomiseis-mpolis.gr
facebook twitter google
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα
Μετακομίσεις Μεταφορές Μπόλης Αθανάσιος Μπόλης Αθανάσιος 6944.721.867, 2310.919.843, Καλλιπόλεως 2
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΡΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ, ΔΟΞΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΕΥΚΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΠΥΛΑΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΣΙΝΑΡΙ, ΦΙΛΥΡΟ, ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνδυασμένες μεταφορές θεσσαλονίκη ΠΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΞΑΝΘΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΣΟΥΦΛΙ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΔΡΑΜΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΗΜΑΘΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΝΥΜΦΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΣΙΝΔΟΣ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΝΙΓΡΙΤΑ.

Copyright © 2013 - 2022 www.metakomiseis-mpolis.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδας: Web Mastors