ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μεταφορές Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα

Μετακομίστε με ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. Οικονομικά και Υπεύθυνα!

Πολυετής εμπειρία στις μεταφορές

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ
Συσκευασία / αμπαλάζ όλης της οικοσκευής
Αποσύνδεση και συσκευασία ηλεκτρικών συσκευών
Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία αυτών
Συσκευασία μικροαντικειμένων (βιβλία, ρούχα, κάδρα, υαλικά...)
Μεταφορά των αντικειμένων της οικοσκευής στον νέο σας χώρο
Πλήρες εναποθέτηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών
Επανασύνδεση ηλ. συσκευών & περισυλλογή των υλικών συσκευασίας
Καθημερινά δρομολόγια σ'όλη την Ελλάδα Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας Εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά και αργίες

Εξειδικευμένη Εταιρεία Μετακομίσεων Μπόλης Αθανάσιος

εταιρειες μετακομισης

Οι μεταφορές μετακομίσεις και το κόστος τους

Σίγουρα πολλοί από εσάς κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε ασχοληθεί με το θέμα της μετακόμισης. Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία, υπάρχει ασφάλεια, πως θα γλιτώσω κάποια χρήματα, είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα σας προβλημάτισαν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όλα ξεκινάνε από τις ανάγκες σας, την ύπαρξη ευαίσθητων αντικειμένων ή αντικειμένων μεγάλης αξίας, το είδος της μετακόμισης και την απόσταση της μεταφοράς της οικοσκευής σας. Εάν θα πρέπει να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις θα πρέπει η εταιρεία που θα επιλέξετε να χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά συσκευασίας όχι μόνο κούτες και χαρτόνια αλλά αεροπλάστ και χαρτοπλαστ. Εαν έχετε βαριά αντικείμενα θα χρειαστείτε ανυψωτικό και πιθανών clark ή και γερανό (σε περίπτωση χρηματοκιβωτίου). Γιατί? Διότι με τα χέρια όσο χειροδύναμος και να είναι ο εργάτης αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά από αστοχία ή πτώση, σπασμένα σανίδια, υαλικά κτλ... Εαν έχετε πιάνο ή κάποιο άλλο  αντίστοιχα ογκώδες και βαρύ αντικείμενο θα πρέπει επιπρόσθετα εκτός από ανυψωτικό η εταιρεία μετακομίσεων να διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μετακομίσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να δώσετε σημασία όχι στο οικονομικό αλλά να βεβαιωθείτε για τις υπηρεσίες βήμα προς βήμα και για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Μια εταιρεία η οποία έχει επενδύσει στην ασφάλεια της οικοσκευής με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων είναι η εταιρεία Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη "Μπόλης". Δίνει μεγάλη σημασία στο ασφαλές πακετάρισμα και μεταφορά των αντικειμένων και το πιο σημαντικό σε ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα μετά την μετακόμιση περιμένουν να ανοιχτούν όλα τα πράματα να ξεπακεταριστούν και αφού βεβαιωθείτε ότι δεν έχει προκληθεί η παραμικρή ζημιά τότε μόνο τους πληρώνετε. Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

αποσύνδεση και επανασύνδεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών

αμπαλάζ επίπλων

πακετάρισμα όλων των αντικειμένων από ρούχα έως και υαλικά

κλιματιστικά εγκατάσταση

μεταφορά έργων τέχνης, πιάνα, μηχανήματα γραφείου.

Συλλέγει στο τέλος όλα τα σκουπίδια και τα χαρτιά από το χώρο της μετακόμισης.

Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να αναφερθεί είναι οι ανταγωνιστικές τιμές και το χαμηλό κόστος μετακόμισης που προσφέρουν ΧΩΡΙΣ όμως να ρίξουν την ποιότητα των υπηρεσιών. Αυτό το καταφέρνουν με την πραγματοποίηση συνδυασμών μεταφορών. Δηλαδή με απλά λόγια κάνουν μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Πράμα που σημαίνει ότι από Θεσσαλονίκη-Αθηνά δε θα κατέβουν άδειοι για να κάνουν 1 μετακόμιση (άρα και πιο ακριβό κόστος), αλλά θα περάσουν από Λάρισα θα ξεφορτώσουν, στη συνέχεια θα κατέβουν Χαλκίδα θα φορτώσουν πιθανόν κάποια άλλα πράματα θα τα ξεφορτώσουν στην Αθήνα και τέλος θα κάνουν και τη δική σας μετακόμιση.

 

Αρά λοιπόν πριν κάνετε την επιλογή σας, ενημερωθείτε πρώτα για τις υπηρεσίες που προσφέρει κάποια εταιρεία ή απλά εμπιστευθείτε την εταιρεία μετακομίσεων ΜΠΟΛΗΣ.

έγραψαν για εμάς ...
Μεγάλη συνέπεια και εξαιρετικά γρήγοροι χωρίς καμία ζημιά.
Επαγγελματίες στις μεταφορές και με καλές τιμές. Συνεχίστε έτσι! :)
@Αντωνης_Λογοθέτης
Η μετακόμιση έγινε πολύ γρήγορα και χωρίς
καμία φθορά. ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!
@Μαρία Ματράγκα
@Αγγελίνα Μαμάρα
Δεν υπάρχουν λόγια... δείξατε μεγαλη φροντίδα,
οχι μονο κατα την μεταφορά αλλα και αργότερα,
μου τηλεφωνήσατε για να μάθετε αν ολα πήγαν καλά.
Το πιο ΒΑΣΙΚΟ όμως ειναι το εξαιρετικά χαμηλό κόστος της μετακόμισης! Ομολογώ πως δείχνετε κατανόηση για την κριση που μαστίζει τη χώρα μας.
Ο υπεύθυνος είναι αληθινός επαγγελματίας, ο,τι συμφωνήσαμε το τήρησε.
www.fotgrammi.gr
Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη
απο τον 8ο όροφο
ακολουθηστε μας στο facebook

Χιλιάδες Ιδιώτες & Επαγγελματίες μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ για την ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ τους!

info[at]metakomiseis-mpolis.gr
facebook twitter google
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα
Μετακομίσεις Μεταφορές Μπόλης Αθανάσιος Μπόλης Αθανάσιος 6944.721.867, 2310.919.843, Καλλιπόλεως 2
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΡΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ, ΔΟΞΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΕΥΚΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΠΥΛΑΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΣΙΝΑΡΙ, ΦΙΛΥΡΟ, ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνδυασμένες μεταφορές θεσσαλονίκη ΠΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΞΑΝΘΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΣΟΥΦΛΙ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΔΡΑΜΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΗΜΑΘΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΝΥΜΦΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΣΙΝΔΟΣ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΝΙΓΡΙΤΑ.

Copyright © 2013 - 2022 www.metakomiseis-mpolis.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδας: Web Mastors