ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Καθημερινά δρομολόγια σ'όλη την Ελλάδα Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας Εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά και αργίες

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Αθήνα

 

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Και στον τομέα των υπεραστικών μετακομίσεων η εταιρεία μας πρωτοπορεί προσφέροντας της υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα. Τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα αναλαμβάνουν μετακομίσεις προς όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα γραφεία αποφεύγουν να κάνουν υπεραστικά δρομολόγια προφανώς για να αυξήσουν το κέρδος τους χωρίς όμως να σκεφτούν ότι οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται από πόλη σε πόλη και όχι μόνο εντός της έδρας τους. Η μεταφορική μας εταιρεία το 2001 δίνει λύση εγκαινιάζοντας νέα γραφεία στην Αθήνα με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας και την ικανοποίηση όλων αιτημάτων σας με εντυπωσιακά οικονομικές τιμές.Θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά παρακάτω τις υπηρεσίες μας και θα γίνει εύκολα αντιληπτό από εσάς ότι πραγματοποιούμε μια μετακόμιση από Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή Θεσσαλονίκη - Αθήνα γρήγορα και με χαμηλές τιμές.

 

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Με ορμητήριο την έδρα στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία 30 χρόνια η μεταφορική Μπόλης έχει εδραιωθεί στο χώρο των μετακομίσεων όχι μόνο οικοσκευών αλλά δημόσιων οργανισμών και μεγάλων εταιρειών. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε το τρίπτυχο ΣΥΝΈΠΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ - ΑΣΦΆΛΕΙΑ. Έχοντας στη φαρέτρα μας λοιπόν τα παραπάνω προσόντα αναλαμβάνουμε την πλήρη μετακόμιση της οικοσκευής σας ξεκινώντας με το αμπαλάζ και την αποσυναρμολόγηση επίπλων στη συνέχεια θα κάνουμε την αποσύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών, ακολούθως θα πακετάρουμε με αρκετή προσοχή όλα τα αντικείμενα με ειδικά υλικά συσκευασίας και ξεκινήσει η φόρτωση τους με ανυψωτικό μηχάνημα. Η παράδοση στο χώρο σας θα γίνει την ημερομηνία που θα υποδείξετε εσείς καθώς έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα πράματα σας στις αποθήκες μας στην Αθήνα και να εκφορτώσουμε στον τελικό προορισμό όποτε εσείς επιθυμητέ. Σε περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι συμπληρώσετε τη φόρμα υπολογισμού κόστους Θεσσαλονίκη Αθήνα.

 

Μετακόμιση Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Αντιστοίχως το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με τη μετακόμιση σας Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η μεταφορά γίνεται με τα φορτηγά μας τα οποία βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στα γραφεία μας στην Αθήνα και δεν χρειάζεται να περιμένετε πότε θα υπάρξει δρομολόγιο καθώς η μεταφορική μας εταιρεία όπως προαναφέραμε έχει γραφεία και στην "μάνα Σαλονίκη". Κατά συνέπεια τα δρομολόγια είναι συχνά και έτσι πετυχαίνουμε και οικονομικές τιμές. Η μεταφορική Θεσσαλονίκης Αθάν. Μπόλης πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια και συνδιασμένες μεταφορές μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντίστροφα. Λόγω του ότι αναλαμβάνουμε συνδυασμούς μεταφορών μεταξύ της διαδρομής (με στάσεις σε πόλεις όπως Κατερίνη, Λάρισα, Λαμία, Θήβα, Βόλος) είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες. Σε καμία περίπτωση το μειωμένο κόστος της μετακόμισης δεν συνεπάγεται χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες! Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της προτίμησής σας το πετύχαμε τηρώντας το τρίπτυχο Συνέπεια - Ασφάλεια - Αξιοπιστία

 

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην μείωση του κόστους αλλά και στην ασφάλεια των αντικειμένων, είναι το γεγονός ότι το φορτηγό που αναλαμβάνει την φόρτωση και εκφόρτωση είναι το ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται άσκοπες μεταφορτώσεις σε ενδιάμεσους σταθμούς και αποθήκες. Έτσι η οικοσκευή σας ή τα έπιπλα σας θα φτάσουν στο προορισμό τους ακέραια χωρίς ζημιές.

 

Αν σας φαντάζει βουνό η μετακόμιση Θεσσαλονίκη Αθήνα και πως είναι μια ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία τότε κάνετε λάθος. Αυτό θα εξαρτηθεί από την επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας, η οποία θα πρέπει να κάνει συνδιασμένες μεταφορές μετακομίσεις από και προς τον προορισμό σας. Σε περίπτωση που είσαστε φοιτητής ή στρατιωτικός και κάνετε συχνές μετακομίσεις η επιλογή μιας τέτοιας εταιρεία όπως η μεταφορική Μπόλης Αθανάσιος είναι ή οικονομικότερη λύση για εσάς. Εκτιμήστε το κόστος μετακόμισης για Αθήνα.

 

έγραψαν για εμάς ...
Μεγάλη συνέπεια και εξαιρετικά γρήγοροι χωρίς καμία ζημιά.
Επαγγελματίες στις μεταφορές και με καλές τιμές. Συνεχίστε έτσι! :)
@Αντωνης_Λογοθέτης
Η μετακόμιση έγινε πολύ γρήγορα και χωρίς
καμία φθορά. ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!
@Μαρία Ματράγκα
@Αγγελίνα Μαμάρα
Δεν υπάρχουν λόγια... δείξατε μεγαλη φροντίδα,
οχι μονο κατα την μεταφορά αλλα και αργότερα,
μου τηλεφωνήσατε για να μάθετε αν ολα πήγαν καλά.
Το πιο ΒΑΣΙΚΟ όμως ειναι το εξαιρετικά χαμηλό κόστος της μετακόμισης! Ομολογώ πως δείχνετε κατανόηση για την κριση που μαστίζει τη χώρα μας.
Ο υπεύθυνος είναι αληθινός επαγγελματίας, ο,τι συμφωνήσαμε το τήρησε.
www.fotgrammi.gr
Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη
απο τον 8ο όροφο
ακολουθηστε μας στο facebook

Χιλιάδες Ιδιώτες & Επαγγελματίες μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ για την ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ τους!

info[at]metakomiseis-mpolis.gr
facebook twitter google
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα
Μετακομίσεις Μεταφορές Μπόλης Αθανάσιος Μπόλης Αθανάσιος 6944.721.867, 2310.919.843, Καλλιπόλεως 2
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΡΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ, ΔΟΞΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΕΥΚΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΠΥΛΑΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΣΙΝΑΡΙ, ΦΙΛΥΡΟ, ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνδυασμένες μεταφορές θεσσαλονίκη ΠΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΞΑΝΘΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΣΟΥΦΛΙ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΔΡΑΜΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΗΜΑΘΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΝΥΜΦΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΣΙΝΔΟΣ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΝΙΓΡΙΤΑ.

Copyright © 2013 - 2024 www.metakomiseis-mpolis.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδας: Web Mastors