ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Καθημερινά δρομολόγια σ'όλη την Ελλάδα Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας Εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά και αργίες

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μεταφορές μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Παρέχουμε και υπηρεσίες εξειδικευμένης μεταφοράς όπως μεταφορά πιάνου, μεταφορά έργων τέχνης, μεταφορά μηχανημάτων γραφείου, μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων κτλ...

Μετακόμιση Μεταφορά Πιάνου

Η μεταφορά πιάνου δεν ειναι μια απλή διαδικασία η οποία μπορεί να γίνει απο εσάς και τους φίλους σας. Σε αυτό το κείμενο θα σας εξηγήσουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο για εσάς όσο και για το ίδιο το μουσικό όργανο.

Καταρχάς υπάρχουν πολλών ειδών πιάνα όπως τα λεγόμενα ρώσικου τύπου τα οποία είναι όρθια (πιάνα τοίχου) και κάποια άλλα με ουρά. Στο τελευταίο προαναφερθέν είδος απαιτείται και αποσυναρμολόγηση κάποιον κομματιών του. Και στις δύο περιπτώσεις οι παράμετροι που καθιστούν  επικίνδυνη την μεταφορά τους απο μια μη εξειδικευμένη εταιρέια είναι -όπως έχετε ήδη αντιληφθεί- το ΒΑΡΟΣ, η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και ο ΟΓΚΟΣ του οργάνου. Ακόμα και το πιο απλό ρώσικο πιάνο έχει βάρος πανω απο 250 κιλά και κάποια αλλά μπορει να ζυγίζουν ακομη και 500 κιλά. 

Σύμφωνα με τα παραπάνω αν το συνεργείο μεταφοράς δεν είναι εξοικειωμένο και έμπειρο με τέτοιου είδους μεταφορές, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. Υπερεκτίμηση των δυνάμεων θα ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ!!! Τότε το αποτέλεσμα ειναι προδιαγεγραμμένο: στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αποκτήσετε ενα σπασμένο σανίδι ή πλακάκι και ζημιά στο ίδιο το πιάνο, αυτό όμως είναι το λιγότερο αφού μπορεί να αποβεί μοιραίο και για την σωματική σας ακεραιότητα, καταλήγοντας τελικά στο νοσοκομειο με σπασμένα μέλη.

Εύκολα γίνετε αντιληπτό λοιπόν, οτι η μεταφορά τους θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο μια εταιρεία που εχει στην φαρέτρα της ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (20 ΧΡΟΝΙΑ) στην μεταφορά πιάνων!

Η εταιρεία μας, σας ΕΓΓΥΑΤΕ 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην μεταφορά του πιάνου σας, με τις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΙΑΝΟΥ

το κόστος μεταφοράς ενός πιάνου εξαρτάται απο το είδος του, την απόσταση μεταφοράς του τον όροφο...  ένα παραδειγμα εντός θεσσαλονίκης μπορει να ξεκινήσει απο τα 80 ευρώ και ίσως να ξεπεράσει και τα 200ευρω.

 

 

 

 

 

Μεταφορά Εργων Τεχνης

Η εμπειρία μας στη μεταφορά έργων τέχνης μας εχει διδάξει ότι για την ασφαλή μεταφορά των έργων τέχνης θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο καινοτόμα και ποιοτικά υλικά συσκευασίας! Πρωτου επιλέξετε εταιρεία μεταφοράς καλο θα ειναι να ρωτησετε πρώτα τι υλικα θα χρησιμοποιήσουν για την συσκευασία τους καθως υπάρχουν αρκετοί οι οποιοι προκειμένουν να αυξήσουν το κέρδος χρησιμοποιούν ψευτικα υλικά.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας βρίσκουν πρωτοποριακά και καινοτόμα υλικά όπως το αεροχάρτ τα οποία μπορουν να εγγυθούν την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας!

 

Μετακόμιση Μεταφορά Γραφείου - Εταιρειών

Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα έπιπλα και τα μηχανήματα της επιχείρησής σας (έπιπλα, γραφεία, Η/Υ κτλ) στον προορισμό σας, και αποσυσκευάζουμε και τοποθετούμε τα πάντα στην καινούργια θέση τους.

Πολυμηχανηματα, φωτοαντιγραφικά, plotters, scanners εκτυπωτές απαιτούν ειδική μεταχείριση κατα την συσκευασία και μεταφορά τους.

 

Μεταφορά Χρηματοκιβωτίου

Η μεταφορά του χρηματοκιβωτίου είναι μια αλλη υπηρεσία στην οποία έχουμε εξειδικευτεί. Η μεταφορά τετοιων αντικειμένων απαιτεί εμπειρία και προσοχή για να αποφευχθούν υλικές ζημιές τόσο στο κτήριο όσο και στο ίδιο το χρηματοκιβώτιο. 

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του χρηματοκιβωτίου σας, ανεξάρτητα απο το αν βρίσκεται σε δυσπρόσιτα μέρη ή υψηλούς ορόφους και σας παρέχουμε 100% εγγύηση ασφάλειας! Υπερσύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα και έμπειροι χειριστές θα φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε μεταφορά χρηματοκιβωτίου.

 

Μεταφορά Ιατρικά Μηχανήματα

Όλες οι εργασίες της συσκευασίας και μεταφοράς των Ιατρικών Μηχανημάτων πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Μπορούμε να προγραμματισουμε την μεταφορα συμφωνα με τις δυνατοτητες του τεχνικου εγκατάστασης των μηχανημτων στον νεο χωρο. 

Σε περίπτωση που καταστει αναγκη η χρησιμοποίηση ανυψωτικού ή γερανού η εταιρεια μας διαθέτει ιδιόκτητα μηχανήματα ανύψωσης για την ασφαλέστερη μεταφορά τους.

 

Εξιδικευμένες μεταφορές

Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει εξειδικευμένες μετακομίσεις μεταφορές δείτε περισσότερα :

έγραψαν για εμάς ...
Μεγάλη συνέπεια και εξαιρετικά γρήγοροι χωρίς καμία ζημιά.
Επαγγελματίες στις μεταφορές και με καλές τιμές. Συνεχίστε έτσι! :)
@Αντωνης_Λογοθέτης
Η μετακόμιση έγινε πολύ γρήγορα και χωρίς
καμία φθορά. ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!
@Μαρία Ματράγκα
@Αγγελίνα Μαμάρα
Δεν υπάρχουν λόγια... δείξατε μεγαλη φροντίδα,
οχι μονο κατα την μεταφορά αλλα και αργότερα,
μου τηλεφωνήσατε για να μάθετε αν ολα πήγαν καλά.
Το πιο ΒΑΣΙΚΟ όμως ειναι το εξαιρετικά χαμηλό κόστος της μετακόμισης! Ομολογώ πως δείχνετε κατανόηση για την κριση που μαστίζει τη χώρα μας.
Ο υπεύθυνος είναι αληθινός επαγγελματίας, ο,τι συμφωνήσαμε το τήρησε.
www.fotgrammi.gr
Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη
απο τον 8ο όροφο
ακολουθηστε μας στο facebook

Χιλιάδες Ιδιώτες & Επαγγελματίες μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ για την ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ τους!

info[at]metakomiseis-mpolis.gr
facebook twitter google
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα
Μετακομίσεις Μεταφορές Μπόλης Αθανάσιος Μπόλης Αθανάσιος 6944.721.867, 2310.919.843, Καλλιπόλεως 2
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΡΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ, ΔΟΞΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΕΥΚΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΠΥΛΑΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΣΙΝΑΡΙ, ΦΙΛΥΡΟ, ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνδυασμένες μεταφορές θεσσαλονίκη ΠΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΞΑΝΘΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΣΟΥΦΛΙ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΔΡΑΜΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΗΜΑΘΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΝΥΜΦΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΣΙΝΔΟΣ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΡΓΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΝΙΓΡΙΤΑ.

Copyright © 2013 - 2024 www.metakomiseis-mpolis.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδας: Web Mastors